New investigations

Єгипет приймає туристів за результатами ПЛР-тестів на COVID-19 з QR-кодом. Така вимога стала обов’язковою з 1 грудня 2020 року. 

QR-код – це зображення-посилання на електронний результат ПЛР-тесту на COVID-19. Після сканування QR-коду спеціальним пристроєм-сканером на екрані сканера відображається інформація, яка дублює інформацію на паперовому носії та додатково підтверджує достовірність результату. 

QR-код на результаті тесту методом ПЛР на COVID-19

Друзі, від сьогодні сертифікати (результати) ПЛР-тестів на COVID-19 лабораторії УЛДЦ додатково містять необхідний QR-код. Тестування проводиться методом ПЛР в режимі реального часу – PCR REAL-TIME QUALITATIVE. 

Якщо найближчим часом Ви плануєте подорож до Єгипту, завітайте до кабінетів лабораторії УЛДЦ у Києві. Отримати результат ПЛР-тесту на COVID-19 можна терміново у будні за 10 годин (код И13109, ціна – 1555 грн.), або ж на наступний робочий день (код И1314, ціна – 945 грн.). 

Більше про ПЛР-тестування за посиланням

Лабораторія УЛДЦ входить до переліку лабораторій, які співпрацюють з Центром громадського здоров’я МОЗ України, тому за результатами досліджень лабораторії УЛДЦ можливо виїхати за кордон або достроково припинити самоізоляцію вдома. 

P.S.: Можливо пройти тестування безпосередньо після прибуття до Єгипту, його вартість складе близько $30. Для всіх громадян віком від 6 років, тестування – обов’язкове.